min's FotoPage

By: min arief

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Jun-2009 07:21 Email | Share | | Bookmark
My Litlte Boy 10 Months....

Happy Family...
My Heroes
With my family
View all 6 photos...
Heheheheh.... Anak ibu ni dah masuk 10 bulan... beso dh anak ibu.... cepat tul masa berlalu.... bahagia yang teramat sgt..... bersyukur ke hadrat Ilahi dgn semua limpah dan kurnianNya......

Tak dapat digambarkan perasaan ni bl tgok my boy mkin membesar... rmai gak tny bila nk bg adik tuk haziq.... nnt la rs2 blum bersedia tuk anak yg kedua... nk bg spnuh perhatian dlu pd haziq... biar sok haziq kan jg anak n abg yg baik..... dan dpt bimbing adik2... (hehhehe adik2)... mcm ramai jer

Ari tu blk kg tgok sepupu bersanding.... but kjap jer... bl time pengantin berarak... haziq wat perangai... mengamuk... yela panas kan... dgn ramai org lg... mybe dia tak selesa... tak sempat la jmp kwn2 ms skolah rendah dlu.... maybe satu hari nnt kna aturkan reunion ngan member2 SKSM.... rimdunyer kt kengkawan lama.... mst smua dh de anak....


Tak byk amik gmbo ari tu.... ngan pngantin lelaki lg la tak smpat.... yg byk gambo si haziq tu jer..... so layannnnnsssssssssss jer la ek...


Monday, 20-Apr-2009 02:16 Email | Share | | Bookmark
Haziq dah 8 bulan dh..... tp gigi tak de lg....

 
 
 
NI gambo2 masa aziq 8 bulan... pandai gak la posing ikut arahan.... ari tu igt nk submit kt majalah pa & ma but oleh kerana kesibukan n kemalasan sampai terlupa dah tarikh tutup.... so tak de la rezeki nak masuk....

hmmm dh lapan bulan but anak ibu still tak nak merangkak n tumbuh gigi lg.... btul2 manja tau nak berdokong jer... dah berat... tak larat....

aziq ni garang.... tau marah jer....


Wednesday, 11-Mar-2009 01:24 Email | Share | | Bookmark
My SIs Wedding.....

MLM NIkah
ibu, ayah n haziq ngan pengantin
dengan bonda
View all 6 photos...
Ni gambo2 masa kawin my sis.... akak.... n abg epul... tema is cream n green,.....
penat sgat... tp tak byk dpt membantu... yela skrng ni hero kecik tu makin membesar....
n dah ada ragam nyer.......
Semoga perkahwinan ini berbahgia ke akhir hayat..... n cpt2 haziq dpt cousin baru.... hahhahaha

Haziq dah 7 bulan waktu ni...... dah beso dh anak ibu tu....


Monday, 22-Dec-2008 06:05 Email | Share | | Bookmark
Aziq 3 months

 
 
 
View all 11 photos...
Ni masa tiga bulan... but now dah empat bulan..... cepat rasenyer masa berlalu... kekadang macam tak percaya jer yg diri ini dah bergelar seorang ibu.............


Thursday, 9-Oct-2008 23:25 Email | Share | | Bookmark
Puteraku..... Muhammad Hafiy Haziq b. Muhamad Fakry

Putera ku sayang..
tido la manjaku
posing jap..
View all 12 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net